Doorvoeringen

Dé specialist in brandwerende doorvoeringen

Het Bouwbesluit stelt strenge eisen aan de mate waarin gebouwen brandwerend zijn. Die richtlijnen zijn vastgelegd in de WBDBO-eisen van het besluit: Weerslag tegen Brand Doorslag en Brand Overslag. Zo kan zijn vastgelegd dat wanden en vloeren 30, 60, 90 of zelfs 120 minuten brandwerend moeten zijn, zodat een brand zich niet ongelimiteerd kan uitbreiden. Die eisen gelden ook voor sparingen in wanden en vloeren, om doorvoeringen te maken voor leidingen, kabels, kabelgoten en kanalen. Die sparingen moeten dezelfde mate van brandwerendheid hebben. Doorvoeringen brandwerend maken is vakwerk. Werk voor de specialisten van De Dijk.

Gecertificeerd voor brandwerende doorvoeringen

De Dijk is gecertficeerd voor het aanbrengen van brandwerende sparingen. Voor elke eis van 30 tot 120 minuten is er een oplossing. Vakkennis is verzekerd: medewerkers zijn altijd getraind en ervaren. En aan het materiaal ligt het óók niet: De Dijk werkt met de erkende systemen van Promat. Die zijn snel en flexibel toepasbaar voor een veelheid aan doorvoeringen, ook bij toepassingen kleiner dan 25 mm en op moeilijk bereikbare plaatsen. Vocht en chemische invloeden krijgen geen kans op de kwaliteit van het afdichten van doorvoeringen: een optimale barrière tegen brand is verzekerd!

Ook voor garantie en inspectie

Met De Dijk haalt u meteen een bedrijf in huis dat voor u de jaarlijkse inspectie en het onderhoud kan verzorgen. Klik hier voor meer informatie.